RIJT LEASE

Naast onze allround dienstverlening bieden wij ook overzichtelijke, persoonlijke leasemogelijkheden op maat. Wij zijn gespecialiseerd in lease voor de zakelijke markt maar ook voor de particuliere rijder.

Ruimte om te investeren.

De aanschaf van een auto kan een ongewenste aanslag op uw liquide middelen zijn. Zeker als u graag wat achter de hand houdt voor investeringen of tegenvallers. Door de auto te financieren, behoudt u ruimte om te investeren. Tegelijk profiteert u van alle fiscale voordelen, zoals BTW-aftrek, fiscale afschrijving, investeringsaftrek en/of startersaftrek. Bovendien beslist u zelf over de kosten voor verzekering, onderhoud en eventuele reparatie.

Financial Lease Zakelijk

RIJT Financial Lease is onze zakelijke financiering met een vaste looptijd en rente. U kunt elke maand een vast bedrag budgetteren voor uw auto. Daarnaast kunt u tussentijds tegen betaling extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. En aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto.

Executive Plan Zakelijk

RIJT Executive Plan biedt u de vrijheid van een variabele looptijd en rente. Tussentijds kunt u kosteloos extra aflossen of zelfs het gehele openstaande bedrag in één keer voldoen. Bovendien bent u direct eigenaar van de auto.

Private Finance Particulier

Grip op uw autokosten.

U heeft uw ideale auto gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Via RIJT Lease financiert u uw nieuwe of gebruikte auto tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijk tarief. Omdat u zelf beslist over verzekering, onderhoud en reparatie houdt u volledig grip op uw autokosten.

RIJT Private Finance is een financiering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. En aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto.

Auto Plan Particulier

Met het RIJT Autoplan kiest u voor een variabele looptijd en rente. Hiermee blijft u flexibel, want u heeft de vrijheid om kosteloos extra af te lossen of zelfs het hele openstaande bedrag in één keer in te lossen. Bovendien bent u direct eigenaar van de auto.

Voordelen van lease

  • U beschikt direct over de auto.
  • Er hoeft niet eerst vooraf te worden gespaard.
  • De kosten van rente en aflossing zijn helder.
  • De maandelijkse lasten zijn helder.
  • Informeer naar de mogelijkheden bij onze expert op dit gebied,
    Mirjam van der Rijt onder 0413-257285 optie 3

Top